Angol Kicsiknek és Óvodásoknak


Fun with Flupe ® és More Fun with Flupe ®

Kezdő és haladó tanfolyamok minden óvodás számára – 2 éves kortól 6 éves korig

A Fun with Flupe tanfolyamok során – az egyedülálló módszertannak köszönhetően – a gyerekek ugyanolyan könnyen sajátítják el az angol nyelvet, mint saját anyanyelvüket, ráadásul számukra teljesen észrevétlenül!

A gyerekek természetes nyelvelsajátítási készsége 7 éves korukig van meg, ez után a kor után ez lassan elvész

Minél fiatalabb egy gyermek, annál könnyebb számára egy új nyelv elsajátítása – abban az esetben, ha az adott nyelvvel rendszeresen és a megfelelő módon találkozik. A nyelvelsajátítás kritikus időszaka a születéstől 7 éves korig történik, ez után ez a készség lassan elhalványul, és átveszi helyét a tudatos tanulási folyamat. A nyelvelsajátítás különbözik a nyelv tanulásától, hiszen ez egy természetes, automatikus folyamat, mely során a gyermek az adott nyelvet – vagy akár nyelveket – teljes mértékben készség szinten rögzíti.

Éppen ezért érdemes gyermekednek minél előbb elkezdeni az angol nyelv tanulását, azonban nem mindegy, hogy hogyan!

A Fun with Flupe tanfolyam során gyermeked észrevétlenül sajátítja el az angol nyelvet

A Fun with Flupe tanfolyam az egyedülálló Helen Doron módszertan alapján lett összeállítva kifejezetten az óvodás korosztálynak, hogy segítségével megterhelés nélkül, változatosan, a gyerekek korosztályára jellemző dinamikával, izgalmas játékokon keresztül sajátítsák el az angol nyelvet. Nyelvi fejlődésükhöz nagyban hozzájárul, hogy az életkoruk szerint összeállított legfeljebb 8 fős kiscsoportokban mindenki szóhoz tud jutni, és egymást ösztönözve is rengeteget tanulnak.

A kurzus neve már önmagában egy tongue twister, azaz nyelvtörő – ez is bizonyítja, hogy minden lehetőséget kihasználunk az angol nyelv gyakorlására! Játékosság, hasznos tartalom és modern lendület jellemzi a tananyagot, amely során gyermeked több mint 660 angol szót tanulhat meg, 25 új és tradicionális angol dalt énekelhet el, valamint megalapozhatja későbbi nyelvtudását alapvető nyelvtani szerkezetek megismerésével.

Paulnak, a kíváncsi 5 éves kisfiúnak van egy mondókás könyve – és ez nem akármilyen könyv! Néha a mondókák szövegei összekeverednek, és ilyenkor Granny Fix, egy tündéri, találékonyságában Mary Poppinshoz hasonlító, csak és kizárólag rímekben beszélő nénike bevarázsolja Pault a könyvbe, hogy segítsen az összekuszált szálakat kibogozni. Ebben segít neki Flupe, a pattogó  gombolyagocska – és természetesen az órákon részt vevő Gyerekek is! Mivel a szereplők csak angolul beszélnek, ezért a gyerekek hamar rájönnek, hogy velük angolul lehet kommunikálni.

A tanfolyam során tanárotok törekedni fog arra, hogy legalább egyszavas válaszokat halljunk gyermekedtől, később pedig a gyerekek már rövid mondatokat is képesek alkotni, például egyszavas ’cat’ válasz helyett ’it is a cat’. Ezen az órán tanárotok végig angolul beszél, így kérlek Te is próbáld meg, hogy nem fordítasz gyermekednek a foglalkozások alatt. A Fun with Flupe foglakozás alatt a kisebbeknél szükséges egy szülő, vagy nagyszülő segítsége, hiszen amit Te is szívesen csinálsz, az Neki is jobban fog tetszeni.

A tanfolyamot egy egyedülálló tananyag csomag egészít ki, mely az alábbiakat tartalmazza:

 • • 4 nagyméretű foglalkoztató füzetet matricákkal, melyet az órán használunk a gyerekekkel
 • • 1 DVD–t vagy letöltési kódot a tanfolyamhoz tartozó 12 meseepizóddal
 • • 4 CD–t vagy letöltési kódot a dalokkal, mondókákkal az otthoni hallgatáshoz
 • • Szülői információs füzetet és leírást a dalok szövegével
 • • Saját azonosítót a kangiclub.com oldalhoz, ahol a tanfolyamot kiegészítő játékokkal tudtok játszani
 • • Saját azonosítót a Helen Doron Stream applikációhoz, mely segítségével Android vagy iOS alapú eszközökön is tudjátok nézni és hallgatni a meséket és dalokat
 • + Egy kedves táskát, amelyben mindezt tárolni és szállítani tudjátok
 • + Ajándék! A Fun with Flupe – English Words minialkalmazást ingyen letöltheted akár most iOS-re és Androidra is!

Angol Kicsiknek és Óvodásoknak - Fun with Flupe Tananyag Csomag

Mennyibe kerül, hogyan tudok jelentkezni, milyen időpontokban van foglalkozás?

A Fun with Flupe tanfolyam díját négy alkalmanként tudod rendezni (tehát körülbelül havonta), melynek ára 10.990 Ft.

A tanfolyam díján felül szükséges még a Fun with Flupe tananyag csomag megléte – mely négy részből áll – így havonta négy hónapon keresztül 5.490 Ft-ba kerül, tehát az ára összesen 21.960 Ft.

AKCIÓ!
A tanfolyamdíj felének befizetése esetén (20 tanóra) 54.950 Ft helyett 48.990 Ft
A teljes tanfolyam díjának befizetése esetén (40 tanóra) 109.900 Ft helyett 91.990 Ft
Testvérek számára alapvetően kedvezményes tanfolyamdíjat biztosítunk

A tananyag csomag egyben történő fizetése esetén 19.990 Ft

 • • A Fun with Flupe kezdő tanfolyam 2 éves kortól 5 éves korig ajánlott, életkor szerint kialakított legfeljebb 8 fős kiscsoportokban
 • • A More Fun with Flupe haladó tanfolyam 3 éves kortól 6 éves korig ajánlott, életkor és tudásszint szerint kialakított legfeljebb 8 fős kiscsoportokban
 • • A tanfolyam 40 tanórából áll (egy tanóra 45 perc), és hetente egy tanórát tartunk, tehát időtartama körülbelül 10 hónap
 • • A befizetett tanfolyamdíj hiányzás esetén nem vész el

Vegyetek részt most egy ingyenes próbaórán, és nézzétek meg hogy tanítunk!

Jelentkezni a Fun with Flupe tanfolyamra egy ingyenes próbaórát követően tudtok gyermekeddel, mely során megismerkedhettek leendő tanárotokkal, és választ kaphatsz felmerülő kérdéseidre is. A foglalkozások időpontját a próbaóra jelentkezést követően küldjük el számodra, melyek közül ki tudod választani a számotokra megfelelőt.

Szeretnék jelentkezni egy ingyenes próbaórára!

Szeretnék kérdezni a tanfolyammal kapcsolatban!Elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk kérdéseidre, de figyelmedbe ajánljuk Gyakori kérdések oldalunkat is.

© Helen Doron Budapest XVI. Kerület – Fun with Flupe ® – Angol Kicsiknek és Óvodásoknak