Jelentkezés ingyenes próbaórára

Hogyan zajlik egy bemutató foglalkozás nálunk? Az órára érdemes egy picit korábban, a kezdés előtt érkezni, mert így van lehetőségetek körbenézni a helyszínen, és megismerkedni leendő tanárotokkal. A gyerekeknek is jó, ha van egy kis idejük játszani, megbarátkozni az új környezettel az óra kezdete előtt. A próbaóra hossza 30 perc körül alakul, és számítsatok aktív részvételre (ezért érdemes kényelmes ruhában érkezni)!

A foglalkozás után amíg a gyerekek játszanak, a szülőknek lehetősége van a “felnőttesebb” dolgokkal foglalkozni: megbeszélni a részleteket, az órarendet, vagy bármit, ami a tanfolyammal kapcsolatban felmerülhet.

Ha gyermeked már tanult angolul, akkor egy számára észrevétlen felmérő keretében tudjuk megmondani, hogy melyik – már nem kezdő – csoportunkat tudjuk ajánlani neki, ahol az ő tudásához, és személyiségéhez illő gyerekekkel tanulhat együtt.

Természetesen több órát is megtekinthettek, így Ti is eldönthetitek, és mi is könnyebben meg tudjuk mondani, hogy melyik óra gyermeked számára a legmegfelelőbb!

  • Jelentkezhettek akár közvetlenül e-mailben, vagy telefonon is.
  • Jelentkezésed után a lehető leghamarabb visszajelzünk valamelyik általad megadott elérhetőségen.
  • A jelentkezés és a bemutató órákon történő részvétel teljesen ingyenes, és semmiféle kötelezettséggel nem jár.
  • Minden megadott személyes információt bizalmasan kezelünk, adataid senkinek nem adjuk ki.

A szürke “Jelentkezem!” gombra kattintva tudod elküldeni jelentkezésed, melyet követően egy pár másodperc türelmet kérünk Tőled, míg a rendszer feldolgozza az adatlapot és visszajelzést küld.

© Helen Doron Budapest XVI. Kerület – Ingyenes Bemutató Óra