Angol Tábor

A nyári szünet angol nélkül nem az igazi!

Bár sok időnek tűnik, a nyári szünet több mint 2 hónapja mindig hamar elrepül. Ilyenkor minden szülő igyekszik tartalmasan, izgalmasan, és hasznosan kitölteni gyermeke szabadidejét, hiszen sajnos a legtöbben nem tudják együtt tölteni az egész napot. Célunk, hogy gyermeked vidáman, önfeledten kapcsolódhasson ki az angol táborban, miközben észrevétlenül tanul meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincse is. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek jól szórakozzanak, hiszen mind tudjuk, hogy nekik is fárasztó volt az óvodai/iskolai tanév. A legjobb, hogy ők észre sem veszik, mégis számos új dolgot megtanulnak az angol tábor ideje alatt!

Angol táborunk valójában egy 3 órás délelőtti intenzív nyelvi kurzus, mely látványosan hozzájárul gyermeked angol nyelvi fejlődéséhez, és melynek során arra törekszünk, hogy a lehető legjobban érezze magát. Angol nyári táboraink a meghirdetett heteken hétfőtől-péntekig, délelőttönként 9 órától 12 óráig tartanak, így a nap másik felét már együtt tölthetitek el.

Angol Tábor Budapest XVI

Az angol tábort 4 és 14 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk. A tábor minden héten 8 – 12 főt számláló, életkor és tudásszint szerint összeállított csoportokban telik a XVI. kerületi Helen Doron nyelviskolában, és a nyelviskolát körülvevő zöldövezetben. Az angol tábor programját minden évben úgy állítjuk össze, hogy mindenki számára érthető és élményekkel teli legyen, ne érezze senki, hogy bármilyen szempontból le lenne maradva másokhoz képest.

Gyermekedről az angol tábor ideje alatt szakképzett, és tapasztalt pedagógusok gondoskodnak: Kata és Nóri diplomás angol nyelvtanárok, akik több, mint 10 éve foglalkoznak gyerekekkel, Krisztián pedig gondoskodik arról, hogy minden a terv szerint menjen, és senki semmiben ne szenvedjen hiányt.

Hogyan telik egy tábori délelőttünk angolul?

2019 nyarán témánk a segítségnyújtás, azaz angolul Help! Mit értünk e témakör alatt?

Szó szerinti és átvitt értelemben is körbejárjuk a fogalmat: hogyan segítsünk kortársainkon, kisebbeken, időseknek, állatoknak, rászorulóknak. Fontosnak tartjuk az empátia fejlesztését minden életkorban, hiszünk abban, hogy minél fiatalabb korban ismerkednek meg a gyerekek a segítségnyújtás fogalmával, annál könnyebben élnek lehetőségeikkel és segítenek másokon felnőttkorukban. Természetesen az ő életkori sajátosságaiknak megfelelően értekezünk a témáról, és természetesen angol nyelven!

Kiemelten foglalkozunk azzal, hogy hogyan segíthetünk az állatoknak, így programunkat színesíti egy buszos kirándulás a Noé Állatotthonba, ahol első kézből találkozhatnak a gyerekek az életszerű és valódi segítségnyújtással. Kirándulásunk gyakorlatilag egy bővített érzékenyítő foglalkozás, amit a gyerekek nagyon szeretnek! 😊 Szerdai napokon, külön busszal megyünk majd az állatotthonba, de ha esetleg az időjárás ezt nem engedné, akkor a hét valamely másik napján utazunk.

Délelőtti érkezés után, frissen kezdjük a reggelt 60 perces Helen Doron angolóránkkal. Ezt követően tízóraizunk, majd naponta más és más változatos programmal folytatjuk délelőttünket.

Elménk pallérozása mellett hangsúlyt fektetünk a mozgás fontosságára is: a Hősök tere árnyas parkja kiváló helyszín a levegőzésre, kiegészítve egy közeli játszótér látogatásával.

Természetesen az elmaradhatatlan kézműves foglalkozások idén nyáron is gazdagítják programunkat. Nagyobb iskolásoknak programunk angol írás-olvasással bővül.

Akik már voltak az angol táborban

“Amikor 4 éves Dórimat először vittük Katáék nyári táborába, ez nem kevés rábeszélést igényelt. A tábor második napján és a következő években erre már nem volt szükség. A vidám, sok móka-játék-dalolás délelőttökre lelkesen csatlakozott az aktuális gyerkőccsapathoz. Tavaly Dóri beszélte rá kishúgát, hogy Ő is menjen vele. Így már duplán születtek az alkotások a kézműves-foglalkozásokon, és duóban adták elő a táborban tanultakat. Tudom, hogy a  gyerekek számára élményszámba menő foglalkozások sok rákészülést, munkát, energiát igényelnek, amit a Kata-Nóri-Krisztián alkotta kis csapat maximálisan bele is ad.” – Dr. Körmendi Krisztina, Dóri és Vivi anyukája

“Az én két kislányom már több alkalommal vett részt az angol táborban, és amikor megkérdeztem tőlük, hogy idén is szeretnének-e menni, egyből határozott IGEN volt a válaszuk. Hogy mi tetszik? Nekem legjobban az, hogy örömmel mennek. Jókat játszanak, olyan kellemes hangulatban telik a tábor, mint maguk a Helen Doron foglalkozások. Imádják a kézműves foglalkozásokat, minden nap vidáman mutatják, hogy épp mi készült. Az angol foglalkozások jól beleépülnek a programba, hasznos, hogy hallják, ismétlik a már ismert és újabb dalokat, mondókákat így nyáron is. Kedves, szerető környezetben vannak, az újonnan tanultakat pedig egy kis műsor keretében az utolsó nap végén előadják nekünk szülőknek. Élményekkel gazdagodva telik mindig ez a hét.” – Egri Melinda, Zsófi és Ani anyukája

Angol tábor minden nyáron délelőttönként.

“Már három éve járunk a Helen Doron nyelviskolába, és tavaly nyáron első alkalommal kipróbáltuk az angol tábort. A többes szám, azért, mert nem csak a fiamnak volt újdonság, de nekem anyukának is, hiszen első alkalommal ment nyáron táborba. S, hogy ki izgult jobban, hát persze hogy én! Pedig már az első nap után avval fogadott a fiam, hogy fizessünk be még egy hétre, mert itt szuper jó dolgokat csinálnak. Boldog voltam, s azt ezt követő napok is csak pozitívan teltek, nap, mint nap valami újat tanultak angolul, és természetesen közben sokat játszottak, kézműveskedtek. Egy hét elteltével, szomorú volt a fiam, és megígértette velem, hogy jövőre újra jöhet. Így lesz, mert már jelentkeztünk is! A Tábor nagyon jó hatással volt rá, mert sokat fejlődött a szókincse, és sokkal természetesebben beszéli a nyelvet. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tábort, Kati, Nóri, és Krisztián olyan élményekben részesíti a gyerekeket, amik sokáig megmaradtnak szép emlékként! S egy apróság, ami nekem nagyon fontos: a fiamnak tej-intoleranciája van, és ezt is kiválóan megoldották nekünk!” – Csabai Emőke, Zazu anyukája

Angol táborainkat ajánljuk, ha gyermeked…

Már tanult angolul? Az intenzív angol tábor alatt aktívan használhatja, és bővítheti meglevő tudását, tematikus szavakkal és szituációkkal kiegészítve!

Még nem találkozott az angol nyelvvel? Az első lépések a legfontosabbak, hogy szeresse az angol nyelvet! Biztos lehetsz abban, hogy örömmel fog visszatekinteni a táborban eltöltött napokra, és megfelelő alapot kap a továbbiakhoz!

Már nyelviskolánkba jár? Érdemes az eddig tanultakat gyakorolni, és persze új tematikus dolgokat is tanulni, hiszen a nyári szünet angol nélkül nem az igazi!

Még nem jár hozzánk, de érdekel Titeket, hogyan tanítunk? Tökéletes lehetőség, hogy megismerkedjetek velünk és az angol nyelvvel!

Mennyibe kerül, hogyan tudok jelentkezni, milyen időpontokban?

Az angol tábor ára öt délelőttre tízóraival: 21.990 Ft

AKCIÓ!
Előjelentkezési kedvezmény 2019 május 31-ig történő jelentkezés esetén! 19.990 Ft
Továbbra is kedvezményt biztosítunk több gyermek beíratása esetén,
valamint több táborba való jelentkezés esetén is.
További kedvezményekről érdeklődj elérhetőségeinken!

2019-ben az alábbi időpontokban tudtok jelentkezni:

 • 1. hét: Június 17 – 21 (6 – 8 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)
 • 2. hét: Június 24 – 28 (5 – 7 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)
 • 3. hét: Július 1 – 5 (4 – 6 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)
 • 4. hét: Július 8 – 12 (6 – 8 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)
 • 5. hét: Július 15 – 19 (5 – 6 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)
 • 6. hét: Július 22 – 26 (4 – 6 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)
 • 7. hét: Július 29 – Augusztus 2 (6 – 9 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)

4 fős mini-táborok 10 éves kortól, Nórival:

Ezeken a heteken Nóri a nagyobb gyerekek számára tartja a délelőtti programot szuper alacsony létszámban, viszont a buszos utazás elmarad, cserébe sok izgalmas dologgal töltjük fel a hét napjait, és egyedülállóan lehetőség van egyéni anyagok gyakorlására is, így ezt nyugodtan jelezd felénk.

 • 8. hét: Augusztus 5 – 9 (10 – 12 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)
 • 9. hét: Augusztus 12 – 16 (11 – 13 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)
 • 10. hét: Augusztus 26 – 30 (10 – 12 éves gyerekeknek ajánljuk | sajnos már nincs hely)

Bár a szabad helyek számát megpróbáljuk rendszeresen frissíteni, ezek folyamatosan alakulhatnak, így a biztonság kedvéért érdeklődj elérhetőségeinken, mielőtt minden mást leszerveznél az adott hétre.

Az angol táborba jelentkezni elérhetőségeinken, vagy az alább található jelentkezési űrlap kitöltésével tudsz.

Eddigi táborainkról képeket Facebook oldalunkon találsz.

Jelentkezés

 • Az űrlap kitöltése után kattints a “Jelentkezem!” gombra.
 • Jelentkezésed után a lehető leghamarabb felvesszük Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek közül valamelyiken.
 • A jelentkezési űrlap kitöltése részedről semmilyen kötelezettséggel nem jár, jelentkezésetek csak pontos egyeztetés után válik véglegessé.
 • Adataid csak az angol táborba történő jelentkezéshez használjuk, senkinek nem adjuk tovább.
 • Kérjük, hogy időben jelentkezzetek, mert a szabad helyek hamar elfogyhatnak!

A szürke “Jelentkezem!” gombra kattintva tudod elküldeni jelentkezésed, melyet követően egy pár másodperc türelmet kérünk Tőled, míg a rendszer feldolgozza az adatlapot és visszajelzést küld. Ha jelentkezésedre 48 órán belül nem válaszolnánk (nem az automatikus visszaigazolás), kérünk keress meg minket bármelyik elérhetőségünkön!

© Helen Doron Budapest XVI. Kerület – Angol Tábor