Angol Tábor

A nyári szünet angol nélkül nem az igazi!

Bár sok időnek tűnik, a nyári szünet több mint 2 hónapja mindig hamar elrepül. Ilyenkor minden szülő igyekszik tartalmasan, izgalmasan, és hasznosan kitölteni gyermeke szabadidejét, hiszen sajnos a legtöbben nem tudják együtt tölteni az egész napot. Célunk, hogy gyermeked vidáman, önfeledten kapcsolódhasson ki az angol táborban, miközben észrevétlenül tanul meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincse is. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek jól szórakozzanak, hiszen mind tudjuk, hogy nekik is fárasztó volt az óvodai/iskolai tanév. A legjobb, hogy ők észre sem veszik, mégis számos új dolgot megtanulnak az angol tábor ideje alatt!

Jelentkezés itt!

Angol Tábor Budapest XVI

Az angol tábort 4 és 14 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk. A tábor minden héten életkor és tudásszint szerint összeállított csoportokban telik a XVI. kerületi Helen Doron nyelviskolában, és a nyelviskolát körülvevő zöldövezetben. Izgalmas kirándulásokra is készülünk ebben az évben, a lehetőségek még a világ állásához mérten alakulnak, nyitvatartástól függ. Fejleményekkel kapcsolatban kövessétek Facebook oldalunkat!

Az angol tábor programját minden évben úgy állítjuk össze, hogy mindenki számára érthető és élményekkel teli legyen, ne érezze senki, hogy bármilyen szempontból le lenne maradva másokhoz képest.

Gyermekedről az angol tábor ideje alatt szakképzett, és tapasztalt pedagógusok gondoskodnak.

Hogyan telik egy tábori délelőttünk angolul?

Délelőtti érkezés után, frissen kezdjük a reggelt 60 perces Helen Doron angolóránkkal, csoportbontásban. Ezt követően tízóraizunk, majd naponta más és más változatos programmal folytatjuk délelőttünket.

Természetesen az elmaradhatatlan kézműves foglalkozások idén nyáron is gazdagítják programunkat. Nagyobb iskolásoknak programunk angol írás – olvasással bővül.

Az egész napos tábor folytatódik ebéddel, amelyet egy közeli étkezdében fogyasztunk el, csendespihenővel az iskolában (kisebbeknek pihenés,nagyobbaknak angol mesenézés/olvasás), kézműveskedéssel, és uzsonna előtt újabb délutáni, extra játékos Helen Doron foglalkozással zárjuk a napot.

Természetesen rugalmasan kezeljük az időbeosztást, ha az idő úgy engedi, akkor az órák és levegőzés sorrendje változhat, ha pedig nagyobb, egész napos kirándulást szervezünk, a délelőtti angol után indulunk!

2024 nyarán több témára bontottuk a heteket, ezek köré tervezzük a tananyagokat, játékokat, kézműves foglalkozást és a kirándulásokat is – így annak is mindig lesz újdonság, aki több hétre szeretne jönni velünk táborozni!

  • Fun with English táborunk folyamán érdekes, nyári témákat dolgozunk fel, színesítjük a szókincsünket és tudásunkat olyan anyagokkal, amikre tanév közben általában nincs idő – szokás szerint játszva, telis-tele vidám dalokkal, sok mozgással, minden érzékszervünket bevonva az észrevétlen tanulásba!
  • BrainTrain táborunk izgalmas kísérletekre épít az általános alapokon kívül: minden nap science témakörben kutakodunk, kísérletezünk, hétköznapi anyagok felhasználásával varázsolunk mini labort az iskolából – gyakran a legegyszerűbb anyagok és tárgyak azok, amikről nem is gondolnánk, mennyi mindenre jók, és milyen meghökkentő dolgokra képesek! Látókörünk szélesítése igazi agytorna angolul!
  • Nature&Art táborunk fókuszában a környezetünk és szépségei állnak – a foglalkozások során a természet bevonásával kreatívkodunk, különleges technikákkal, anyagokkal, látószöggel ismerkedünk, ezáltal mindenki számára új alapokra helyezzük a természetes anyagok felhasználását a művészetben és környezetünkben. Itt minden korosztály megtalálja a saját szintjének megfelelő kis művészt magában!

Mindegyik hetünkre igaz, hogy természetesen a jelentkezők életkori sajátosságaiknak megfelelően értekezünk a témákról, és természetesen csakis angol nyelven!

Akik már voltak az angol táborban

„Amikor 4 éves Dórimat először vittük Katáék nyári táborába, ez nem kevés rábeszélést igényelt. A tábor második napján és a következő években erre már nem volt szükség. A vidám, sok móka-játék-dalolás délelőttökre lelkesen csatlakozott az aktuális gyerkőccsapathoz. Tavaly Dóri beszélte rá kishúgát, hogy Ő is menjen vele. Így már duplán születtek az alkotások a kézműves-foglalkozásokon, és duóban adták elő a táborban tanultakat. Tudom, hogy a  gyerekek számára élményszámba menő foglalkozások sok rákészülést, munkát, energiát igényelnek, amit a Kata-Nóri-Krisztián alkotta kis csapat maximálisan bele is ad.” – Dr. Körmendi Krisztina, Dóri és Vivi anyukája

„Az én két kislányom már több alkalommal vett részt az angol táborban, és amikor megkérdeztem tőlük, hogy idén is szeretnének-e menni, egyből határozott IGEN volt a válaszuk. Hogy mi tetszik? Nekem legjobban az, hogy örömmel mennek. Jókat játszanak, olyan kellemes hangulatban telik a tábor, mint maguk a Helen Doron foglalkozások. Imádják a kézműves foglalkozásokat, minden nap vidáman mutatják, hogy épp mi készült. Az angol foglalkozások jól beleépülnek a programba, hasznos, hogy hallják, ismétlik a már ismert és újabb dalokat, mondókákat így nyáron is. Kedves, szerető környezetben vannak, az újonnan tanultakat pedig egy kis műsor keretében az utolsó nap végén előadják nekünk szülőknek. Élményekkel gazdagodva telik mindig ez a hét.” – Egri Melinda, Zsófi és Ani anyukája

Angol tábor minden nyáron délelőttönként.

„Már három éve járunk a Helen Doron nyelviskolába, és tavaly nyáron első alkalommal kipróbáltuk az angol tábort. A többes szám, azért, mert nem csak a fiamnak volt újdonság, de nekem anyukának is, hiszen első alkalommal ment nyáron táborba. S, hogy ki izgult jobban, hát persze hogy én! Pedig már az első nap után avval fogadott a fiam, hogy fizessünk be még egy hétre, mert itt szuper jó dolgokat csinálnak. Boldog voltam, s azt ezt követő napok is csak pozitívan teltek, nap, mint nap valami újat tanultak angolul, és természetesen közben sokat játszottak, kézműveskedtek. Egy hét elteltével, szomorú volt a fiam, és megígértette velem, hogy jövőre újra jöhet. Így lesz, mert már jelentkeztünk is! A Tábor nagyon jó hatással volt rá, mert sokat fejlődött a szókincse, és sokkal természetesebben beszéli a nyelvet. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tábort, Kati, Nóri, és Krisztián olyan élményekben részesíti a gyerekeket, amik sokáig megmaradtnak szép emlékként! S egy apróság, ami nekem nagyon fontos: a fiamnak tej-intoleranciája van, és ezt is kiválóan megoldották nekünk!” – Csabai Emőke, Zazu anyukája

Angol táborainkat ajánljuk, ha gyermeked…

Már tanult angolul? Az intenzív angol tábor alatt aktívan használhatja, és bővítheti meglevő tudását, tematikus szavakkal és szituációkkal kiegészítve!

Még nem találkozott az angol nyelvvel? Az első lépések a legfontosabbak, hogy szeresse az angol nyelvet! Biztos lehetsz abban, hogy örömmel fog visszatekinteni a táborban eltöltött napokra, és megfelelő alapot kap a továbbiakhoz!

Már nyelviskolánkba jár? Érdemes az eddig tanultakat gyakorolni, és persze új tematikus dolgokat is tanulni, hiszen a nyári szünet angol nélkül nem az igazi!

Még nem jár hozzánk, de érdekel Titeket, hogyan tanítunk? Tökéletes lehetőség, hogy megismerkedjetek velünk és az angol nyelvvel!

Mennyibe kerül, hogyan tudok jelentkezni, milyen időpontokban?

Az angol tábor ára öt napra tízóraival, ebéddel, uzsonnával 68.000 Ft (testvéreknek a 2.gyermek díjából 10% kedvezmény)

AKCIÓ!
Továbbra is 5% kedvezményt biztosítunk több gyermek beiratása esetén,
valamint több táborba való jelentkezés esetén is.
További kedvezményekről érdeklődj elérhetőségeinken!

2024-ben az alábbi időpontokban tudtok jelentkezni:

  • 1. hét: Június 24- 28 (BrainTrain tábor, iskolásoknak)
  • 2. hét: Július 1 – 5 (Fun with English tábor)
  • 4. hét: Július 29 – Augusztus 2 (Nature&Art tábor)
  • 5.hét: Augusztus 5- 9 (BrainTrain tábor)
  • 5. hét: Augusztus 12 – 16 (Fun with English tábor)
  • 6. hét: Augusztus 26 – 30 (Nature&Art tábor) 


Az angol táborba jelentkezni itt, illetve az alábbi elérhetőségeinken tudsz:

(Bár a szabad helyek számát megpróbáljuk rendszeresen frissíteni, ezek folyamatosan alakulhatnak, így a biztonság kedvéért érdeklődj elérhetőségeinken, mielőtt minden mást leszerveznél az adott hétre.)

Mobil: +36(20)557-4464
Email: bp16@helendoron.com
Facebook: facebook.com/AngolGyerekeknek

Eddigi táborainkról képeket Facebook oldalunkon találsz.

© Helen Doron Budapest XVI. Kerület – Angol Tábor