Tanfolyamok

Baby’s Best Start ®
Baba angol tanfolyam 6 hónapos kortól 22 hónapos korig

A Baby’s Best Start egy olyan tanfolyam, amely nem csupán az angol nyelv korai megismeréséről szól, sokkal több ennél. A kurzus folyamán új lehetőségek nyílnak a szülő-gyermek kommunikáció terén, hiszen minden más tanfolyam anyagánál több dalocskát, mondókát, mozgásos feladatot tartalmaz, nem beszélve arról, hogy a szülő is gyakorolja az angol nyelv használatát. Éppen ezért ajánljuk a mielőbbi, azaz a legjobb kezdést gyermeked számára.

Fun with Flupe ® és More Fun with Flupe ®
Angol tanfolyam kicsiknek és óvodásoknak 2 évestől 6 éves korig

A Fun with Flupe tanfolyamok során – az egyedülálló módszertannak köszönhetően – a gyerekek ugyanolyan könnyen sajátítják el az angol nyelvet, mint saját anyanyelvüket, ráadásul számukra teljesen észrevétlenül!

Jump with Joey ® és More Jump with Joey ®
Angol tanfolyam kisiskolásoknak 6 éves kortól 9 éves korig

A Jump with Joey tanfolyamok során egyedülállóan nem „bemagolunk” bizonyos mondatokat – kreatív nyelvhasználatot tanítunk, így a tanfolyam végén gyermeked magabiztosan mozog majd angol nyelvi környezetben, meg tudja értetni magát akár egy étteremben, és észrevétlenül elsajátít alapvető nyelvtani szerkezeteket angolul. A Jump with Joey az első Helen Doron tanfolyam, mely a kiterjesztett valóságot is segítségül hívja a minél élménydúsabb tanuláshoz.

Paul Ward Explores ® és Paul Ward and The Treasure ®
Angol tanfolyam iskolásoknak 9 éves kortól 14 éves korig

PWE…

Egyéni felkészítés
19 éves korig

Az egyéni célok sokszínűsége miatt szükség lehet egyéni felkészítésre vagy felzárkóztatásra bármilyen felnőtt vagy gyereknyelvvizsgához, angol nyelvű felvételihez. Ezen célok eléréséhez több esetben szoktuk javasolni az egyéni felkészítést.