Tanfolyamok

Baby’s Best Start ®
Baba angol tanfolyam 6 hónapos kortól 22 hónapos korig

A Baby’s Best Start egy olyan tanfolyam, amely nem csupán az angol nyelv korai megismeréséről szól, sokkal több ennél. A kurzus folyamán új lehetőségek nyílnak a szülő-gyermek kommunikáció terén, hiszen minden más tanfolyam anyagánál több dalocskát, mondókát, mozgásos feladatot tartalmaz, nem beszélve arról, hogy a szülő is gyakorolja az angol nyelv használatát. Éppen ezért ajánljuk a mielőbbi, azaz a legjobb kezdést gyermeked számára.

Fun with Flupe ® és More Fun with Flupe ®
Angol tanfolyam kicsiknek és óvodásoknak 2 évestől 6 éves korig

A Fun with Flupe tanfolyamok során – az egyedülálló módszertannak köszönhetően – a gyerekek ugyanolyan könnyen sajátítják el az angol nyelvet, mint saját anyanyelvüket, ráadásul számukra teljesen észrevétlenül!

Jump with Joey ® és More Jump with Joey ®
Angol tanfolyam kisiskolásoknak 6 éves kortól 9 éves korig

A Jump with Joey tanfolyamok során egyedülállóan nem „bemagolunk” bizonyos mondatokat – kreatív nyelvhasználatot tanítunk, így a tanfolyam végén gyermeked magabiztosan mozog majd angol nyelvi környezetben, meg tudja értetni magát akár egy étteremben, és észrevétlenül elsajátít alapvető nyelvtani szerkezeteket angolul. A Jump with Joey az első Helen Doron tanfolyam, mely a kiterjesztett valóságot is segítségül hívja a minél élménydúsabb tanuláshoz.

Paul Ward Explores ® és Paul Ward and The Treasure ®
Angol tanfolyam iskolásoknak 9 éves kortól 14 éves korig