Angol Kicsiknek és Óvodásoknak


Fun with Flupe ® és More Fun with Flupe ®

Kezdő és haladó tanfolyamok minden óvodás számára – 2 éves kortól 6 éves korig

A Fun with Flupe tanfolyamok során – az egyedülálló módszertannak köszönhetően – a gyerekek ugyanolyan könnyen sajátítják el az angol nyelvet, mint saját anyanyelvüket, ráadásul számukra teljesen észrevétlenül!

A gyerekek természetes nyelvelsajátítási készsége 7 éves korukig van meg, ez után a kor után ez lassan elvész

Minél fiatalabb egy gyermek, annál könnyebb számára egy új nyelv elsajátítása – abban az esetben, ha az adott nyelvvel rendszeresen és a megfelelő módon találkozik. A nyelvelsajátítás kritikus időszaka a születéstől 7 éves korig történik, ez után ez a készség lassan elhalványul, és átveszi helyét a tudatos tanulási folyamat. A nyelvelsajátítás különbözik a nyelv tanulásától, hiszen ez egy természetes, automatikus folyamat, mely során a gyermek az adott nyelvet – vagy akár nyelveket – teljes mértékben készség szinten rögzíti.

Éppen ezért érdemes gyermekednek minél előbb elkezdeni az angol nyelv tanulását, azonban nem mindegy, hogy hogyan!

A Fun with Flupe tanfolyam során gyermeked észrevétlenül sajátítja el az angol nyelvet

A Fun with Flupe tanfolyam az egyedülálló Helen Doron módszertan alapján lett összeállítva kifejezetten az óvodás korosztálynak, hogy segítségével megterhelés nélkül, változatosan, a gyerekek korosztályára jellemző dinamikával, izgalmas játékokon keresztül sajátítsák el az angol nyelvet. Nyelvi fejlődésükhöz nagyban hozzájárul, hogy az életkoruk szerint összeállított legfeljebb 8 fős kiscsoportokban mindenki szóhoz tud jutni, és egymást ösztönözve is rengeteget tanulnak.

A kurzus neve már önmagában egy tongue twister, azaz nyelvtörő – ez is bizonyítja, hogy minden lehetőséget kihasználunk az angol nyelv gyakorlására! Játékosság, hasznos tartalom és modern lendület jellemzi a tananyagot, amely során gyermeked több mint 660 angol szót tanulhat meg, 25 új és tradicionális angol dalt énekelhet el, valamint megalapozhatja későbbi nyelvtudását alapvető nyelvtani szerkezetek megismerésével.

Paulnak, a kíváncsi 5 éves kisfiúnak van egy mondókás könyve – és ez nem akármilyen könyv! Néha a mondókák szövegei összekeverednek, és ilyenkor Granny Fix, egy tündéri, találékonyságában Mary Poppinshoz hasonlító, csak és kizárólag rímekben beszélő nénike bevarázsolja Pault a könyvbe, hogy segítsen az összekuszált szálakat kibogozni. Ebben segít neki Flupe, a pattogó  gombolyagocska – és természetesen az órákon részt vevő Gyerekek is! Mivel a szereplők csak angolul beszélnek, ezért a gyerekek hamar rájönnek, hogy velük angolul lehet kommunikálni.

A tanfolyam során tanárotok törekedni fog arra, hogy legalább egyszavas válaszokat halljunk gyermekedtől, később pedig a gyerekek már rövid mondatokat is képesek alkotni, például egyszavas ’cat’ válasz helyett ’it is a cat’. Ezen az órán tanárotok végig angolul beszél, így kérlek Te is próbáld meg, hogy nem fordítasz gyermekednek a foglalkozások alatt. A Fun with Flupe foglakozás alatt a kisebbeknél szükséges egy szülő, vagy nagyszülő segítsége, hiszen amit Te is szívesen csinálsz, az Neki is jobban fog tetszeni.

A tanfolyamot egy egyedülálló tananyag csomag egészít ki, mely az alábbiakat tartalmazza:

 • • 4 nagyméretű foglalkoztató füzetet matricákkal, melyet az órán használunk a gyerekekkel
 • • Letöltési kódot a tanfolyamhoz tartozó 12 meseepizóddal
 • • Letöltési kódot a dalokkal, mondókákkal az otthoni hallgatáshoz
 • • Szülői információs füzetet és leírást a dalok szövegével
 • • Saját azonosítót a kangiclub.com oldalhoz, ahol a tanfolyamot kiegészítő játékokkal tudtok játszani
 • • Saját azonosítót a Helen Doron Stream applikációhoz, mely segítségével Android vagy iOS alapú eszközökön is tudjátok nézni és hallgatni a meséket és dalokat
 • + Egy kedves táskát, amelyben mindezt tárolni és szállítani tudjátok
 • + Ajándék! A Fun with Flupe – English Words minialkalmazást ingyen letöltheted akár most iOS-re és Androidra is!

Angol Kicsiknek és Óvodásoknak - Fun with Flupe Tananyag Csomag

Mennyibe kerül, hogyan tudok jelentkezni, milyen időpontokban van foglalkozás?

A Fun with Flupe tanfolyam díját négy alkalmanként tudod rendezni (tehát körülbelül havonta), melynek ára 11.990 Ft.

A tanfolyam díján felül szükséges még a Fun with Flupe tananyag csomag megléte – mely négy részből áll – így havonta négy hónapon keresztül 5.490 Ft-ba kerül (így az ára összesen 21.960 Ft).

AKCIÓ!
20 tanóra kedvezményes díja (féléves tandíj) 59.950 Ft helyett 54.990 Ft
40 tanóra kedvezményes díja (éves tandíj) 119.900 Ft helyett 104.990 Ft
Testvérek számára alapvetően kedvezményes havi tanfolyamdíjat biztosítunk: 2 x 4 tanóra = 20.990 Ft (23.980 Ft helyett)

Kedvezmény a tananyag csomag árából – a tananyag csomag egyben történő fizetése esetén 19.990 Ft

 • • A Fun with Flupe kezdő tanfolyam 2 éves kortól 5 éves korig ajánlott, életkor szerint kialakított legfeljebb 8 fős kiscsoportokban
 • • A More Fun with Flupe haladó tanfolyam 3 éves kortól 6 éves korig ajánlott, életkor és tudásszint szerint kialakított legfeljebb 8 fős kiscsoportokban
 • • A tanfolyam 40 tanórából áll (egy tanóra 45 perc), és hetente egy tanórát tartunk, tehát időtartama körülbelül 10 hónap
 • • A befizetett tanfolyamdíj hiányzás esetén nem vész el

Vegyetek részt most egy ingyenes próbaórán, és nézzétek meg hogy tanítunk!

Jelentkezni a Fun with Flupe tanfolyamra egy ingyenes próbaórát követően tudtok gyermekeddel, mely során megismerkedhettek leendő tanárotokkal, és választ kaphatsz felmerülő kérdéseidre is. A foglalkozások időpontját a próbaóra jelentkezést követően küldjük el számodra, melyek közül ki tudod választani a számotokra megfelelőt.

Szeretnék jelentkezni egy ingyenes próbaórára!

Szeretnék kérdezni a tanfolyammal kapcsolatban!Elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk kérdéseidre, de figyelmedbe ajánljuk Gyakori kérdések oldalunkat is.

© Helen Doron Budapest XVI. Kerület – Fun with Flupe ® – Angol Kicsiknek és Óvodásoknak