Egyéni felkészítés

Előfordulhat olyan helyzet, amikor a cél megköveteli a célirányos felkészítést – konkrét tananyagok és szituációk gyakorlását. Leggyakrabban nyelvvizsga előtt, felvételikor, esetleg felzárkóztatás céljából szoktunk egyéni felkészítést ajánlani, mely során a megvalósítandó célhoz szükséges anyagokat használjuk az órán, és azokat a szerkezeteket gyakoroljuk, melyekre gyermekednek szüksége lehet célja eléréséhez.

Olyan esetben is szoktuk javasolni az egyéni felkészítést, amikor nem tudunk olyan csoportot ajánlani, amely szintben megfelelő lenne – ekkor egyéni órák segítségével vesszük át azt, amit a többiek a csoportban már korábban gyakoroltak, így később lehetőség lesz magabiztos tudással kis létszámú csoportban folytatni a tanulást.

Angol egyéni felkészítés

Az egyéni órák díját 4 alkalmanként tudod rendezni, mely 45 perces órák esetén 13.990 Ft, 60 perces órák esetén pedig 17.990 Ft.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked egyéni felkészülését tapasztalt nyelvtanáraink segítsék, kérünk hogy részletesen közöld velünk elérhetőségeink valamelyikén, hogy eddig mennyit – esetleg milyen módszerrel, milyen tananyagból – tanult angolul, pontosan mi lenne a konkrét cél, és hetente milyen rendszerességgel férne bele az időtökbe a felkészülés.