Jelentkezés ingyenes próbaórára

Hogyan zajlik egy próbaóra nálunk?

Jelentkezést követően visszajelzünk lehetőség szerint minél több időpontot, amelyen részt tudtok venni. Az órára érdemes egy picit korábban, a kezdés előtt érkezni, mert így van lehetőségetek körbenézni a helyszínen, és megismerkedni leendő tanárotokkal. A gyerekeknek is jó, ha van egy kis idejük játszani, megbarátkozni az új környezettel az óra kezdete előtt. A próbaóra hossza óratípustól függően 30 – 50 perc körül alakul, és számítsatok aktív részvételre (ezért érdemes kényelmes ruhában érkezni)!

A foglalkozás után amíg a gyerekek játszanak, a szülőknek lehetőségük van a „felnőttesebb” dolgokkal foglalkozni: megbeszélni a részleteket, az órarendet, vagy bármit, ami a tanfolyammal kapcsolatban felmerülhet.

Ha gyermeked nagyobb, és már tanult angolul, akkor egy számára észrevétlen felmérő keretében tudjuk megmondani, hogy melyik – már nem kezdő – csoportunkat tudjuk ajánlani neki, ahol az ő tudásához, és személyiségéhez illő gyerekekkel tanulhat együtt.

Természetesen több órát is megtekinthettek, így Ti is eldönthetitek, és mi is könnyebben meg tudjuk mondani, hogy melyik óra gyermeked számára a legmegfelelőbb!

  • • Jelentkezésed után a lehető leghamarabb visszajelzünk valamelyik általad megadott elérhetőségen, hogy mely időpontokat tudjuk ajánlani
  • • A jelentkezés és a próbaórákon történő részvétel teljesen ingyenes, és semmiféle kötelezettséggel nem jár
  • • Minden megadott személyes információt bizalmasan kezelünk, adataid senkinek nem adjuk ki

Mobil: +36(20)557-4464
Telefon: +36(1)608-0031
Email: bp16@helendoron.com
Facebook: facebook.com/AngolGyerekeknek

© Helen Doron Budapest XVI. Kerület – Ingyenes Próbaóra