Jogi nyilatkozat

Every Helen Doron Franchise is independently owned and operated and the site and content reflect only the policy and opinion of the individual franchisee. Where this site contains links to other sites and resources provided by third parties, these links are provided for your information only and the site owner accepts no responsibility for them or for any loss or damage that may arise from your use of them.

budapest16.helendoron.hu weblapot (“weblap”) a Tanulópartner Kft. üzemelteti. Tiszteletben tartjuk látogatóink bizalmas információit és jogait. Az alábbiakban olvashat róla részletesen, hogyan teszünk meg mindent a látogatók személyi adatainak védelme érdekében.
Adatvédelmi politikánk

A Tanulópartner Kft. adatvédelmi politikája szerint olyan személyes információk, mint az Ön neve, címe, email címe vagy telefonszáma titkosak, és így bizalmas információnak számítanak. Mivel az Ön adatainak biztonsága fontos nekünk, ezért szervezetünk saját adatvédelmi politikát alkalmaz az Ön személyes adatainak védelme érdekében.

Jelen weblap használatával Ön elfogadja adatvédelmi politikánkat, és hozzájárul személyes adatainak az alábbiakban részletezett célokra történő tárolásához, közzétételéhez és felhasználásához. Az Ön beleegyezése nélkül nem tároljuk, nem tesszük közzé és nem használjuk fel az Önre vonatkozó személyes információkat, továbbá nem adjuk ki harmadik személynek az alábbiakban részletezett céloktól eltérő célokra, kivéve, ha a törvény ezt megköveteli.

Milyen információt gyűjtünk?

Minden egyes alkalommal, amikor valaki ellátogat weblapunkra, a web szerverünk bizonyos adatokat begyűjt és naplóz. Ezeket a hozzáférési naplókat ésszerű ideig megőrizzük. A hozzáférési naplóba feljegyzett adatokba többek között a következők tartoznak bele: az Ön számítógépének TCP/IP címe, az Ön felhasználóneve (amennyiben releváns), a dátum, az idő és a megtekintett fájlok. Ezeket a naplózásokat kizárólag a teljesítmény, a weblap működtetés és a biztonság áttekintésére, ellenőrzésére használjuk. Ezeket semmilyen körülmények között nem osztjuk meg külső szervezetekkel, illetve nem kerülnek értékesítésre külső szervezeteknek.

Személyes adatok

Olyan személyes adatokat, mint név, lakcím, email cím vagy telefonszám, csak akkor tárolunk, ha Ön önkéntesen adja meg azokat. Ilyen információkat akkor kapunk, amikor Ön, például, email-t küld a weblapon keresztül, vagy valamilyen más konkrét kapcsolatteremtés történik Ön által, például kitölt egy online űrlapot vagy jelentkezik egy kurzusra. Az Ön által a Tanulópartner Kft. – nek ily módon megadott személyes információ csak az Ön ügyében illetékes személyhez vagy osztályhoz kerül továbbításra, és arra használjuk, hogy kérdésére/kérésére válaszoljunk. A személyes információk nem kerülnek értékesítésre semmilyen harmadik félnek, illetve nem kerülnek fel direkt mail küldő listákra.

“Cookie”-k használata

Weblapunk egyes részei biztonsági és hitelesítési célokból használhatnak sütiket. Ezt az információt kizárólag arra használjuk, hogy fenntartsuk számítógépe folyamatos kapcsolatát szerverünkkel. Ezeket az információkat semmilyen célra nem osztjuk meg külső szervezetekkel, illetve nem kerülnek értékesítésre külső szervezeteknek.

Linkek

Weblapunk harmadik fél által fenntartott weboldalakhoz és tartalomszolgáltatókhoz mutató linkeket is tartalmaz. Jelen adatvédelmi politika nem terjed ki ezen felekre, illetve a Tanulópartner Kft. nem vállal felelősséget a linkeken keresztül elérhető harmadik felek weboldalainak tartalmáért.

A szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések

A weblapon található valamennyi dokumentum, szöveg, kép, megjelölés stb. (a weblap tartalma) a Tanulópartner Kft. vagy harmadik személyek szellemi alkotása és így csak jogszabályi korlátok között használható fel.

A weblapon közzétett védjegyek és egyéb megjelölések védelme

A weblapon közzétett, a Helen Doron Ltd. vagy a Tanulópartner Kft. szellemi tulajdonát képező vagy jogszerű használatában álló valamennyi védjegy és egyéb megjelölés a törvény védelme alatt áll. E védjegyek és megjelölések engedély nélküli felhasználása súlyosan sérti a Helen Doron Ltd. és a Tanulópartner Kft. érdekeit, továbbá büntető- és egyéb jogi következményekkel jár.

A Weblapon található anyagok letöltése
A Tanulópartner Kft. nem vállal semminemű felelősséget a weblapon található anyagok (képek, zenék stb.) letöltésével kapcsolatban a felhasználónál felmerülő bármilyen hibáért vagy károsodásért.

A weblapon található információk tartalma

A Tanulópartner Kft. nem vállal felelősséget a weblapon található információk pontosságáért, megbízhatóságáért, illetve az információk esetleges hiányosságaiért vagy hibáiért (különösen, de nem kizárólag az elírási és technikai hibákért).

Az adatvédelmi politika módosítása

Szervezetünk jelen adatvédelmi politikájában bekövetkező bármilyen módosításokat ezen a weblapon haladéktalanul közzétesszük. A politika változásai nem érintik a korábban kapott személyes információ kezelésének módját.

© 2010 – Helen Doron Angol Gyerekeknek – Budapest 16. Kerület – Jogi nyilatkozat